Feestkrant door Jannette Weultjes

Heb je als bedrijf wat te vieren, zoals een opening of jubileum? En wil je anderen daarbij ook graag in feeststemming brengen? Kies dan voor een feestkrant, want dat is hiervoor een krachtig medium.

 

Wil jij jouw bedrijf zo breed mogelijk laten zien?

Wil je in de krant van alles vertellen over jouw bedrijf, zoals de oprichtingsdatum, maar ook leuke en interessante weetjes? Jannette Weultjes Tekst & Communicatie kan in de feestkrant schrijven over de producten of diensten die je levert, maar bijvoorbeeld ook over waarom jij in die producten en diensten gelooft. Ook kan er een stukje geschiedenis van jouw onderneming aan bod komen met informatie over waarom jij ooit je bedrijf bent gestart. Jannette kan klanten of medewerkers interviewen, zodat je organisatie ook van een andere kant wordt belicht. En wat dacht je van een woordenlijst waarin de vaktaal van jouw bedrijf of branche wordt 'vertaald' voor de leken? Het mooie is: doordat een feestkrant bij mensen op tafel ligt, springt je bedrijf keer op keer in het oog.

 

Hoe zet je jouw bedrijf in de spotlight?

Vind je het lastig om jouw bedrijf in de spotlight te zetten? Jannette Weultjes Tekst & Communicatie heeft ervaring met het schrijven van feestkranten. Of je nu een autogarage hebt, een tuincentrum, een witgoedzaak of lid bent van een lokale politieke partij, een feestkrant brengt jouw organisatie onder de aandacht. Bovendien kun je er lekker veel in kwijt. Neem gerust contact op om de wensen voor jouw feestkrant met Jannette te bespreken. Jannette is creatief en weet daardoor altijd de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep. Dankzij een uitgebreid netwerk kan Jannette Weultjes Tekst & Communicatie ook het vormgeven, drukken en verspreiden uit handen nemen.

Je communicatie goed geregeld!
Top <h4>jannetteweultjes.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/persbericht-schrijven">Persbericht schrijven uitbesteden</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/website-schrijven">Website schrijven uitbesteden (SEO)</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/trainingen">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/workshop-verbeter-je-website">Workshop Verbeter je Website</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/training-optimaliseer-je-website">Een-op-een Training Optimaliseer je website</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/e-learning-persbericht-schrijven">E-learning Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/training-persbericht-schrijven">Training Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/inspiratieworkshop-social-media">Inspiratieworkshop voor je Social Media</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/incompany-training-persbericht-schrijven">Incompany training Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/taaltraining">Taaltraining</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/communicatie-uitbesteden">Communicatie uitbesteden Jannette Weultjes</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/feestkrant">Feestkrant</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/jannette-weultjes">Jannette Weultjes</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/schrijftips">Schrijftips</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/privacy">Privacy</a></li> <ul>