Incompany training Persbericht schrijven

Training op locatie

Een goed persbericht zet je bedrijf op de kaart. Wanneer meerdere mensen binnen jouw bedrijf of organisatie zich bezighouden met het schrijven van persberichten, dan is een incompany training Persbericht schrijven wellicht wat voor jullie. Jannette Weultjes Tekst & Communicatie biedt deze training aan bij jou op locatie. In de cursus komen theorie en praktijk bij elkaar.

 

Inhoud van de training Persbericht schrijven

Eerst gaan we in op belangrijke elementen voor een persbericht, zoals de 5 W's en 1 H. Daarna krijgen jullie tips voor een aansprekende titel en tekst, we kijken naar de nieuwswaarde en jullie leren hoe je een persbericht op allerlei manieren zo attractief mogelijk kunt maken. Ook is er aandacht voor het aanbieden van je persbericht aan de media. Tot slot gaan jullie aan de slag met het schrijven van een persbericht. Tussendoor geeft Jannette jullie daarbij tips en feedback. 

 

Hoe lang duurt een incompany training?

De incompany training Persbericht schrijven duurt 2,5 uur en kan dus prima op een dagdeel worden gevolgd. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het dagdeel van jullie voorkeur.

Wat kost een incompany training?

Aan de incompany training Persbericht schrijven kunnen 3 medewerkers meedoen. Op die manier kan Jannette iedereen voldoende aandacht geven, zowel tijdens het theorie- als het praktijkgedeelte. Aangezien jullie zelf voor cursisten zorgen, krijgen jullie een korting op de training. De live training Persbericht schrijven kost normaal € 95,- per persoon. De incompany training kost € 80,- per persoon. Afhankelijk van de te rijden afstand brengt het communicatiebureau nog reistijd in rekening. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

 

Wat is inclusief?

Jouw bedrijf zorgt voor de koffie en thee. Jannette Weultjes Tekst & Communicatie neemt luxe koeken en snoepgoed mee. 

 

Incompany training boeken

Wanneer jullie ook blij willen worden van de door jullie geschreven persberichten én de kans op plaatsing willen vergroten, kies dan voor een incompany training Persbericht schrijven. Neem contact op met Jannette Weultjes Tekst & Communicatie voor het maken van een afspraak of bel of mail als je nog vragen hebt.

Je communicatie goed geregeld!
Top <h4>jannetteweultjes.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/persbericht-schrijven">Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/website-schrijven">Website schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/trainingen">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/workshop-verbeter-je-website">Workshop Verbeter je Website</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/training-optimaliseer-je-website">Een-op-een Training Optimaliseer je website</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/e-learning-persbericht-schrijven">E-learning Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/training-persbericht-schrijven">Training Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/inspiratieworkshop-social-media">Inspiratieworkshop voor je Social Media</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/incompany-training-persbericht-schrijven">Incompany training Persbericht schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/taaltraining">Taaltraining</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/communicatie-uitbesteden">Communicatie uitbesteden</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/coronaproof">Coronaproof communicatie</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/feestkrant">Feestkrant</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/jannette-weultjes">Jannette Weultjes</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/schrijftips">Schrijftips</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/privacy">Privacy</a></li> <ul>