Training Persbericht Schrijven

Klim jij regelmatig in de pen voor het schrijven van een persbericht, bijvoorbeeld voor je werk of voor de organisatie waar jij je als vrijwilliger voor inzet? En lukt het je dan om er wat moois van te maken of ben je juist nooit echt tevreden? Zou je dolgraag tips willen krijgen voor een persbericht waar je blij van wordt en dat je met trots naar de media stuurt?

Jannette Weultjes Tekst & Communicatie geeft de training Persbericht schrijven. In een cursus van 2 uur leer je belangrijke principes voor het schrijven van een pakkende tekst én weet je wat je moet doen om je persbericht bij de media onder de aandacht te brengen.

 

Data cursus

Jannette Weultjes Tekst & Communicatie kan de training zowel 'live' als digitaal aanbieden. Op de volgende data kun je de training Persbericht schrijven live volgen op Lavendel 10 in Rutten (Flevoland):

 

Woensdag 15 juli 9.30 tot 12.00 uur

Vrijdag 21 augustus 9.30 tot 12.00 uur

Liever een online cursus? Neem contact op voor een afspraak.

 

Dit kost de training Persbericht schrijven

De training Persbericht schrijven kost € 95,- ex. 21% btw per persoon. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, kunnen per training maximaal 3 personen meedoen. Jannette Weultjes Tekst & Communicatie zorgt voor koffie, thee en wat lekkers.

Volg je de training in deze coronatijd liever online? Dan krijg je de informatie een op een. Het tarief voor deze privécursus is € 125,- ex. 21% btw.

  

Reacties van cursisten:

 

'De training geeft echt waar voor je geld'

 

'Na één uur had ik al zoveel tips gekregen en toen waren we nog niet eens op de helft ;-)'

 

'Fijn dat we naast de theorie ook praktisch aan de slag gingen met ons eigen persbericht'

 

Je communicatie goed geregeld!
Top <h4>jannetteweultjes.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/training-persbericht-schrijven">Training Persbericht Schrijven</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/communicatie-uitbesteden">Communicatie uitbesteden</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/coronaproof">Je communicatie coronaproof</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/jannette-weultjes">Jannette Weultjes</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/schrijftips">Schrijftips</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.jannetteweultjes.nl/privacy">Privacy</a></li> <ul>